FRANCESCO DAG 6

DEN GAMLE PILGRIM

VIA DI FRANCESCO

24. MAJ - 14. JUNI 2017                                                                                              RETUR

VANDREDAG 6

30. MAJ 2017

SANTUARIO DELLA VERNA

PIEVE SAN STEFANO

AFSTAND:            17 KM

AFSTAND TOTAL: 124 KM

VEJR: 25C / sol / let skyet


HØJDEMETER:     310 m op     985 m ned


SVÆRHEDSGRAD:         let


PIEVE SAN STEFANO


Det er et flot navn til en by, hvor tiden er løbet uden om. Byen blve jævnet med jorden da nazisterne trak sig ud af Italien og siden er der faktisk ikke sket noget, bortset fra at motor vejen til Rom løber over byen. Tiber floden løber igennem byen og den ligger i øvrigt i den øvre del af Tiber dalen. Byen har alle facilitet er og i dag bor der ca. 3.000 indbyggere. Det mest interessante kulturminde er den lokale kirke.


DAGENS VANDRING


I dag vandres ned i den øvre del af Tiber dal en, ned til floden Tiber. Først skal der lige vandres over Valico dello Spino, hvorefter det gå næsten 1.000 højde meter ned. Vandring igennem de mørke skove er ikke så voldtsomt som de øvrige dage, da der vandres ud i en dal, som er landbrugsarealer.

Det er jo ikke den lange vandring i dag, så det bliver nærmest en halv hviledag, som kan be nyttes til lidt hvile og senere en rundtur i overnatningsbyen.

DAGENS OPLEVELSER

Det er en kort vandringsdag og vandringen er mest på lokale veje uden den store trafik. Dermed er der heller ikke de mange oplveleser på vejen, da der ikke er andet end nogle små flækker, der vandres igennem.

Selve byen er ganske uinteressant, dog har den alle facoliteter og det mest interessante er et besøg til den lokale kirke.

På grund af den korte vandring, giver det en halv hviledag, som udnyttes til at tage en lur sidst på dagen inden der skal spisesaftensmad.

Aftensmaden indtages på et lille pizzaria, der ligger ud til landevejen, der løber igennem byen.


DAGENS OVERNATNINGSSTED


HOTEL SAN STEFANO


Jeg har booket overnatning på et lokalt provins- og turisthotel.Pænt og velholdt hotel med stor restau rant, bar m.v. 24 timer reception.Jeg har fået et stort dobbeltværelse, som er pænt og rent med et stort badeværelse. Der er alle faciliteter herunder wifi.

Prisen er inkl. morgenbuffet - € 65Adresse:


Birkevej 11C, Tuse,

4300 Holbæk

Denmark


Min e-mail:


admin@abea.dk

Copyright @ All Rights Reserved