FRANCESCO DAG 11

DEN GAMLE PILGRIM

VIA DI FRANCESCO

24. MAJ - 14. JUNI 2017                                                                                              RETUR

VANDREDAG 11

04. JUNI 2017

GUBBIO

BICHINA

AFSTAND:            20 KM

AFSTAND TOTAL: 227 KM

VEJR: 25C / overskyet


HØJDEMETER:     895 m op     688 m ned


SVÆRHEDSGRAD:         medium


BICHINA


Der er ikke tale om en by, men mere en samlig huse.Derfor er der ingen informationer om "byen", men den består vel af omkring 20 huse spredt runt om landvejen. Omådet er smukt med udsigt ud over landskabet, hvor der er rigtig italiensk landsby stemning. På en af Franz vandringer blev han angrebet af nogle banditter på sin vandring mellem La Verna og Assisi og det skete i dette område, hvor han blev slemt tilredt.


DAGENS VANDRING


Morgenbuffene kan vamt anbefales og efter et godt morgenmltid var det ud på pilgrimsvejen. Jeg har ledt efter et godt overnatningssted og må derfor uden for pilgrimsruten for at finde et overnatningssted.

Det meste af vandringen er på lokale asfaltveje, som ligger oppe i bakkerne, så det er igen en anstrængende vandringsdag, selv om der ikke er mange kilometer, men derimod er der mange højdemeter. 

Det er et afvekslende landskab med nogle smukke udsigter ud over landskabet. Der er kun nogle få mindre bysamfund, der bliver vandret igennem, men ingen af dem har cafeer eller mulighed for at tilbyde den vandrende drikke og noget at spise.


DAGENS OPLEVELSER


Jeg blev hverken overfaldet af banditter eller forulempet på anden måde under dagens vandring, men det er et landskab med langt mellem byerne og husene.

Der er ikke meget andet at se på end et det smukke bakkede landskab.

Mit overnatningssted ligger lidt uden for byen og er en ægte overraskelse, hvor jeg bliver mødt af en venlig vært, som byder mig velkommen på engelsk. Stedet er rent vegansk og det bliver for mig spændende at opleve en sådanne måtider, men jeg må ærligt indrømme at det jeg får serveret, både ved min ankomst som frokost og senere til aften, aftensmad, er jeg glædelig overrasket over smag og konsistens. Ud over mig er der en irsk gæst og vi spiser aftensmad sammen og efterfølgen har vi sammen med værtsparret en hyggelig aften med snak om alt muligt i internationel sammenhæng.

DAGENS OVERNATNINGSSTED


VACCARIA B&B


Det er det bedste B&B jeg endnu har overnattet på.

Stedet er et gammel loster som et engelsk ægtepar har renoveret og indrettet til et B&B, der alene servere veganer mad.

Stedet er smukt restureret med dejlige veludstyrede værelser med dejlige badeværelser. Fællesrum i form af stor fællelsstue og spisestue, bibliotek og nogle smukke udearealer.

Det ligger i et skønt terræn med udsigt til de nærmeste bakker. Dejlige udearealer.

Værtsparret er nogle venlige og dejlige mennesker.

Overnatning inkl. veganer morgenbuffet € 85. Det er bestemt pengene værd.


Adresse:


Birkevej 11C, Tuse,

4300 Holbæk

Denmark


Min e-mail:


admin@abea.dk

Copyright @ All Rights Reserved